Preparatele noastre

Boier Ciolănesco

Ciolan afumat

-Ciolan Afumat-

               Ciolanul afumat este un preparat obținut prin tehnici tradiționale românești, apreciat de iubitorii de carne pentru gustul său inconfundabil și textura sa suculentă. La Fabrica de Fum, producem ciolanul afumat într-un mod tradițional, folosind ingrediente naturale și metode de afumare clasice, care ne asigură calitatea și autenticitatea produsului.

              Ciolanul afumat este ținut într-un amestec de mirodenii și sare, pentru a fi pătruns de aroma naturală a condimentelor. Apoi, aceste bucăți de carne sunt afumate la temperaturi scăzute, folosind lemn de cireș, până când capătă o culoare atractivă și o aromă subtilă de fum.

           La Fabrica de Fum avem grijă ca ciolanul afumat să fie preparat în condiții optime de igienă și să fie controlat riguros în fiecare etapă a procesului de producție. Astfel, putem garanta că produsul nostru este nu doar sigur și sănătos pentru consum ci și un preparat delicios.

               Ciolanul afumat produs de Fabrica de Fum a fost preparat, de-a lungul istoriei  într-o multitudine de feluri, pentru a satisface gusturile și preferințele fiecăruia. A fost gătit la cuptorul pe lemne în gospodăriile țărănești de altădată, la ceaun de către haiduci sau într-o oală sub presiune de către mamele noastre, alături de legume, cartofi sau alte garnituri preferate. De asemenea, poate fi servit ca atare, feliat și alături de o salată proaspătă, alături de fasole, într-o mâncare tradițională românească.

                Pe lângă gustul său excelent, ciolanul afumat produs de Fabrica de Fum pe lângă că ne stârnește amintirile legate de aromele copilăriei, are și proprietăți nutriționale importante. Este bogat în proteine și conține un nivel moderat de grăsimi, ceea ce îl face o alegere ideală pentru cei care își doresc o dietă sănătoasă și echilibrată.

                Ca și preparat, ciolanul afumat marca Fabrica de Fum este un produst obținut prin tehnici tradiționale, de înaltă calitate, care poate fi integrat cu mult bun gust într-o multitudine de rețete culinare. Apreciat pentru gustul său autentic și proprietățile nutriționale, acest produs este o alegere excelentă pentru cei care își doresc să se bucure de gustul autentic al preparatelor românești și să urmeze un stil de viață sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *