Afumăm la afumătoare clasică din cărămidă, doar cu lemn de cireș. Produsele sunt prelucrate manual, cu un conținut redus de sare.

Am dezvoltat un concept original, afumarea se face în cicluri scurte, pentru a da doar aromă produselor. Preparatele noastre au un conținut redus de fum, pentru a nu dăuna sănătății. Condimentele sunt produse în Austria, însoțite de fișe tehnică, au o calitate excelentă, puritate 98-99%.

Fiecare sortiment în parte are o rețetă de condimentație și tratament personalizat în funcție de frăgezime. Gustul este original și conceput de un Bucătar-Șef cu peste 25 ani experiență. Din pasiune.

Afumăm la afumătoare clasică din cărămidă, doar cu lemn de cireș. Produsele sunt prelucrate manual, cu un conținut redus de sare.

Am dezvoltat un concept original, afumarea se face în cicluri scurte, pentru a da doar aromă produselor. Preparatele noastre au un conținut redus de fum, pentru a nu dăuna sănătății. Condimentele sunt produse în Austria, însoțite de fișe tehnică, au o calitate excelentă, puritate 98-99%.

Fiecare sortiment în parte are o rețetă de condimentație și tratament personalizat în funcție de frăgezime. Gustul este original și conceput de un Bucătar-Șef cu peste 25 ani experiență. Din pasiune.

Marius Lungu

Administrator Director de Producție

Cristina Lungu

Director Comercial

Paul Ioan

Director Vânzări

Echipa noastră

Cu o experiență de peste 20 de ani pe post de Bucatăr-șef, Marius LUNGU, actualmente Administratorul firmei și Director de producție în același timp, a organizat de-a lungul celor peste 20 de ani mai multe evenimente, unde, de cele mai multe ori, la antreu se serveau preparate tradiționale. Nemulțumit de calitatea celor de pe piață, a început să producă în bucătărie preparatele afumate, și, cu trecerea anilor, căpătând experiență în această direcție, după o "ședință" de familie a hotărât să demareze această afacere.

Din anul 2020, Fabrica de Fum este listată pe pagina Gault&Millau Romania, secțiunea PRODUCĂTORI.

Gault&Millau Romania este primul ghid gastronomic internațional ce își propune explorarea artei culinare locale și evaluarea calității, creativității și autenticității ei. Selecția producătorilor este foarte riguroasă, fiind făcută doar la recomandarea Chef-ilor restaurantelor punctate de acest prestigios ghid. Doar mâncarea sănătoasă și cu gust autentic este evaluată , pentru noi este o onoare să figurăm printre cei sub 1% dintre producătorii români înscriși în ghid.

Maturitate a produselor

În primii 3 ani am obținut o maturitate a produselor prin adaptarea proceselor de producție, reușind o combinație de bun gust între condimentație, textura cărnii și fumul din lemn de cireș, pe care l-am folosit în special ca și aromă dar ca și conservant natural alături de sare.

Asociația Producătorilor Locali: "Produs în Iași"

Fabrica de fum este membru fondator al asociației „Produs în Iași”, asociație fondată în anul 2020 pentru facilitarea accesului pe piața și promovarea producătorilor locali și a produselor lor.